Savnet i Norge

Etterlysning - savnede personer i Norge

Aktuelt

Her presenterer vi andre nyheter og artikler som har relevanse til det vi driver med.

 

Vi har tonet ned bruken av vår hjemmeside.

Driften av Savnet i Norge har etter hvert blitt så tidkrevende at vi må prioritere litt annerledes. Savnetsaker vil nå i all hovedsak publiseres på Facebook og Twitter.

Dersom vi hadde fått støtte/driftsmidler fra det offentlige, eller fra det private næringsliv, kunne organisasjonen ha vært drevet som en virksomhet med lønnede ansatte. Inntil det skjer drives den kun på fritiden. Noen små kroner kommer det inn via Grasrotandelen men det går med til drift og vedlikehold av hjemmeside, og diverse kontormateriell.

Vi tar mer enn gjerne i mot tips om offentlig støtte, aktuelle legater, eller andre måter å skaffe midler til drift på. Send gjerne en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .

 

Søknad om støtte til Savnet i Norge

 

Kjære bedriftsleder,

Jeg har etablert og driver Savnet i Norge - registrert i Brønnøysund som frivillig organisasjon - og jeg håper du kan sette av tid i noen minutter til å lese dette brevet.

Organisasjonen Savnet i Norge

Foreløpig består organisasjonen riktignok kun av et styre, hvor undertegnede er både styreleder og daglig leder, men det er et potensiale her for å skape enda flere arbeidsplasser på sikt.

Les mer …

Forside Drammensbyavisa

Fullt innsyn i Therese-saken nå


Kriminologene Nina Valen og Helene Wirum, og forfatter/krimjournalist Per Asle Rustad har fått fullt innsyn i den snart 25 år gamle Therese-saken.

Therese Johannesen var 9 år gammel da hun forsvant fra Fjell den 3. juli 1988. Etter tidenes politijakt ble Thomas Quick dømt for drap på jenta i 1998. i 2009 trekker imidlertid Thomas Quick tilståelsen tilbake!

Nå håper denne gjengen å endelig kunne løse den gamle gåten.

Les artikkelen i Byavisa Drammen her.

Falske etterlysninger

Dette finnes det dessverre en del av. Flere her til lands lever på hemmelig adresse av ulike årsaker. Det kan være kvinner som er i dekning for en voldelig ex-mann, det kan være barn som Barnevernet har plassert i beredskapshjem på skjult adresse mens en sak behandles, eller det kan være så uskyldig som at en vennegjeng skal spille en venn et puss. Uansett årsak - dersom en falsk etterlysning av disse medfører at de blir funnet av psykisk ustabile personer, så kan det gjøre uopprettelig skade - det kan faktisk stå om liv.

Vi oppfordrer alle til å tenke seg godt om før "private" etterlysninger deles. Der det kun blir oppgitt privat telefonnummer eller epost-adresse bør man være veldig på vakt.
Har man konkrete tips om hvor den savnede kan befinne seg - ring heller politiet på 02800. Ikke skriv tips i eventuelle kommentarerfelt heller.

Vi sier ikke at det kun er etterlysninger fra oss som skal deles videre, men VI krever i hvert fall at alle savnede også er meldt savnet hos politiet - og at vi får dette bekreftet - FØR vi publiserer en etterlysning på vår side. Vi ønsker ikke å bidra til at folk som SKAL være i skjul blir funnet. 

Grasrotandelen 


Vi er nå tilknyttet Grasrotandelen, og dermed vil vår organisasjon få generert midler fra spilleomsetningen hver gang du spiller, dersom du tilknytter oss som din grasrotmottaker.

Grasrotandelen beregnes på ulike måter:

  • Lotto, Viking Lotto, Joker, Oddsen, Tipping og Keno:
    Din grasrotmottaker vil motta 5 prosent for alt du spiller for.
     
  • For Multix-spill går halvparten av overskuddet til Grasrotandelen. Dette betyr at Grasrotandelen beregnes daglig ut ifra forskjellen mellom innsats og gevinster, og fordeles til spillernes grasrotmottakere.

Grasrotandelen går ikke ut over din innsats eller eventuelle premie.

Din tilknytning gjelder frem til du endrer mottaker eller sletter denne. Du kan bytte din grasrotmottaker når som helst og så ofte du måtte ønske.

Les mer …

Grasrotandelen

Savnet i Norge • Org.nr. 999 154 263 • E-mail: post@savnetinorge.org
Copyright © 2012-2014. All Rights Reserved.

Vår side på Facebook
Følg oss på Twitter