Savnet i Norge

Etterlysning - savnede personer i Norge

Falske etterlysninger

Dette finnes det dessverre en del av. Flere her til lands lever på hemmelig adresse av ulike årsaker. Det kan være kvinner som er i dekning for en voldelig ex-mann, det kan være barn som Barnevernet har plassert i beredskapshjem på skjult adresse mens en sak behandles, eller det kan være så uskyldig som at en vennegjeng skal spille en venn et puss. Uansett årsak - dersom en falsk etterlysning av disse medfører at de blir funnet av psykisk ustabile personer, så kan det gjøre uopprettelig skade - det kan faktisk stå om liv.

Vi oppfordrer alle til å tenke seg godt om før "private" etterlysninger deles. Der det kun blir oppgitt privat telefonnummer eller epost-adresse bør man være veldig på vakt.
Har man konkrete tips om hvor den savnede kan befinne seg - ring heller politiet på 02800. Ikke skriv tips i eventuelle kommentarerfelt heller.

Vi sier ikke at det kun er etterlysninger fra oss som skal deles videre, men VI krever i hvert fall at alle savnede også er meldt savnet hos politiet - og at vi får dette bekreftet - FØR vi publiserer en etterlysning på vår side. Vi ønsker ikke å bidra til at folk som SKAL være i skjul blir funnet. 

Grasrotandelen

Savnet i Norge • Org.nr. 999 154 263 • E-mail: post@savnetinorge.org
Copyright © 2012-2014. All Rights Reserved.

Vår side på Facebook
Følg oss på Twitter