Savnet i Norge

Etterlysning - savnede personer i Norge

Støtt oss ved å donere penger


Savnet i Norge er en ideell organisasjon som hjelper pårørende med å spre opplysninger via egen hjemmeside, Facebook og Twitter, når personer blir meldt savnet.

Organisasjonens arbeid har etter bare ett års drift blitt så omfattende at det er nødvendig å drive dette på heltid, det vil si som en ordinær jobb med én helstilling.

For å få til dette er vi som alle andre avhengige av penger.

Savnet i Norge som arbeidsgiver

Vi håper at suksessfulle bedriftsledere vil være med på et spleiselag slik at dette kan bli en realitet. Selvfølgelig tar vi med takk i mot alle bidrag - alt hjelper - men det er totalt sett behov for bidrag til å dekke opp i alle fall for én heltids stilling. Undertegnede vil da være lønnet av Savnet i Norge, og organisasjonen vil trekke skatt og betale arbeidsgiveravgift og det som hører til. Alt vil foregå i henhold til lover og regler.

På enda lengre sikt vil det også være aktuelt med flere ansettelser for å få døgnbemannet drift.

Hva med stat og kommune?

Arbeid av den type som blir utført av Savnet i Norge bidrar til at savnede personer har sjanse for å bli funnet før ting ender tragisk. Spesielt i de saker hvor psykiatri/depresjon spiller en vesentlig rolle.

Man skulle tro at det da er i landet Norge's interesse at denne jobben blir utført, og at derfor stat og kommune kan være med å betale det dette koster. Men, det er sannsynligvis en lang vei å gå, og frem til det er fattet et eller annet vedtak på det, så forsvinner folk like mye som før. Hele 1800 personer hvert eneste år! Derfor denne henstillingen til næringslivet.

Politiet er positive

Undertegnede var gjest i studio i TV2 Nyhetsmorgen lørdag 1. juni 2013, og da uttalte leder for Savnetgruppen i Oslo Politidistrikt, Anders Oksvold, at : "Vi er veldig positive til Savnet i Norge vi og..."
Vi HAR bidratt med gode tips til politiet. Tips som har kommet inn direkte til oss. Og vi har bidratt til at mange personer har kommet til rette i god behold. 

Nå trenger vi økonomisk bistand til å ta driften til neste nivå!

Vi tar i mot donasjoner:


- Via vår bankkonto: 96803679174

- Eller ta kontakt via kontaktskjemaet her på siden. Vi tar også veldig gjerne i mot tips til hvordan vi kan gå frem for å få bistand.

 

Terje Helberg
Daglig leder
Savnet i Norge

Grasrotandelen

Savnet i Norge • Org.nr. 999 154 263 • E-mail: post@savnetinorge.org
Copyright © 2012-2014. All Rights Reserved.

Vår side på Facebook
Følg oss på Twitter